Data Consult SRL
Contact

Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB

Prezentare

Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB

 

In ceea ce priveste sculele pentru presele de indoit tabla, va putem oferi o varietate tipo-dimensionala extraordinar de larga de la firma germana UKB-UWE KRUMM BURBACH GMBH.

Firma UKB este specializata strict pe productia de scule pentru presele de indoit tabla si pe productia de cutite pentru ghilotina, dispunand de utilaje performante pentru realizarea de scule de inalta calitate si la preturi extrem de competitive. In depozitul firmei din Germania se afla in permananenta intre 20.000 si 30.000 de scule pe stoc care pot fi la dumneavoastra in termen de aproximativ 7 zile de la data comenzii.

Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB

Toate sculele sunt realizate din otel C45 sau 42CrMo4, iar partile active ale sculelor sunt durificate la 52-55 HRC. Dupa cum veti putea vedea parcurgand paginile catalogului on-line, varietatea tipo-dimensionala este extrem de bogata, astfel incat cu siguranta veti putea gasi sculele de care aveti nevoie. Daca totusi nu regasiti in paginile catalogului scula speciala de care aveti nevoie, firma UKB poate produce la comanda pe baza desenului furnizat de dumneavoastra orice tip de scula pentru orice tip de presa de indoit tabla.

Va putem livra scule speciale cum ar fi cele pentru indoiri cu raze sau pentru indoiri in forma de Z. Aceste scule sunt realizate cu inserturi, astfel incat cu o singura port-scula puteti realiza - folosind insertul adecvat - indoiri cu diverse rase sau cu diverse valori ale Z-ului.

Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB

In cazul in care aveti o presa de indoit tabla care are un sistem atipic de prindere a sculelor, puteti monta adaptoare pentru unul din sistemele standardizate de scule cum ar fi sistemul European Style (folosit de AMADA - PROMECAM) sau sistemul WILA ( folosit de TRUMPF). Avantajul montarii unor adaptoare de scule standardizate este faptul ca ulterior puteti folosi scule standardizate al caror pret si termen de livrare este mult mai redus in comparatie cu sculele realizate la comanda. De asemenea in productia curenta a firmei UKB exista si accesorii speciale pentru prese de indoit tabla cum sunt sistemele de prindere rapida a poansoanelor si a matritelor, matrite speciale cu bacuri mobile care elimina marcajul lasat de matrite si cu ajutorul carora se pot realiza indoiri de margini foarte scurte.

Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB

Pe langa produsele aflate in catalog, firma UKB ofera si servicii de modificare a sculelor standard (de exemplu modificarea razei varfului poansonului, frezarea de canale pentru prindere in coada poansonului, debitare la lungimea ceruta de client a sculelor, realizari de degajari in poansoane si matrite pentru indoiri complexe). Pentru toate aceste servicii va rugam se ne contactati cu informatii concrete pentru a va putea face o desciere detaliata.

Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB Scule pentru abkant-uri si cutite pentru ghilotine - UKB

Atat in versiunea on-line a catalogului cat si in versiunea tiparita veti putea gasi si pretul in EURO pentru fiecare tip de scula in toate variantele de lungimi disponibile. La aceste preturi se mai adauga doar costurile de transport si TVA.

Sus